Teamfoto M. Blokker Multiklus

Toilet ontstoppen in Heerhugowaard

Wij staan in Heerhugowaard voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Heerhugowaard, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Toilet ontstoppen Heerhugowaard

Niets is zo vervelend als een verstopte toilet, zeker als dit de enige in huis is. Wij begrijpen dat snelle hulp essentieel is en daarom zijn wij er voor u! Neem contact met ons op via 072 879 6013 en wij zullen zo spoedig mogelijk bij u langskomen. Problemen als deze worden doorgaans snel verholpen door onze ervaren vakmannen van M. Blokker Multiklus.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom een toilet verstopt is. Overmatig gebruik van toiletpapier of het doorspoelen van andere hygiëneproducten kan hiertoe leiden. Plaats deze materialen altijd in de prullenbak in plaats van in de toilet, omdat de afvoer van elke toilet niet geschikt is voor dit soort voorwerpen.

Vermoeden van een verstopping?

Verschillende symptomen wijzen erop dat uw toilet verstopt is. Op het moment dat u te maken krijgt met indicaties zoals een borrelend geluid bij het wegspoelen van water, moeizaam weglopen van het water en toiletpapier dat in de toiletpot blijft hangen, is het aan te raden om contact op te nemen met M. Blokker Multiklus. Wij kunnen u snel van dienst zijn bij het weer vrijmaken van uw afvoeren. Mocht een van deze indicaties zich voordoen, dan raden wij aan om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u snel van dienst zijn bij het ontstoppen van de afvoer.

Wij zullen verschillende hulpmiddelen inzetten om het probleem van een verstopte toilet zo snel mogelijk op te lossen wanneer wij bij u langskomen. Onze vakmannen gebruiken een speciale ontstoppingsveer om de afvoeren effectief schoon te maken. Wij zorgen ervoor dat alles is verholpen op het moment dat wij vertrekken en laten altijd alles weer schoon achter.

Toilet verstopt in Heerhugowaard: bel ons!

Heeft u last van een verstopte toilet en merkt u dat andere afvoeren in huis eveneens niet goed doorspoelen? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 072 879 6013. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om u te helpen bij het oplossen van het probleem. Wij begrijpen dat het erg ongemakkelijk is als u niet naar uw enige toilet kunt gaan in huis. Neem contact op met M. Blokker Multiklus en wij staan klaar om u snel te helpen.

Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6013

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.