Teamfoto M. Blokker Multiklus
Werkzaam in Heerhugowaard, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Gootsteen ontstoppen in Heerhugowaard

U maakt de gootsteen dagelijks veelvuldig gebruik, bijvoorbeeld om de vaat schoon te maken, uw handen te wassen of water af te gieten tijdens het koken. Het is uiterst vervelend als dit gebeurt, als ze verstopt raakt en niet langer doorloopt zodat u de gootsteen niet kan gebruiken. Mocht de verstopping niet zelf op te lossen zijn, kunt u M. Blokker Multiklus inschakelen om dit voor u op te lossen.

Het is erg vervelend als uw gootsteen verstopt raakt en wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 072 879 6013. Zo kunnen we samen een afspraak in plannen om het probleem snel te verhelpen. Door te werken met verschillende middelen, kunnen wij elke verstopping aanpakken op basis van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een gootsteen verstopt raakt. Door de gootsteen in de keuken spoelen we vaak allerlei soorten resten weg, namelijk zeepresten van het handen wassen. Daarnaast spoelen er ook vaak etensresten weg in de afvoer. Deze etensresten bevatten vaak vetten die achterblijven in de afvoerbuizen, wat kan leiden tot verstoppingen.

Doordat de vetten aan de randen van de afvoerbuizen blijven kleven, wordt deze vernauwd. In het geval dat de buizen volledig dichtslibben door vetophoping, zal het afvoerwater niet meer goed kunnen worden afgevoerd. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u het beste M. Blokker Multiklus benaderen om deze kwestie voor u te verhelpen.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Heerhugowaard!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Als u zelf actie wilt ondernemen, kunt u aan de slag gaan met een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien de poging om de afvoer zelf te ontstoppen niet succesvol is geweest of als de verstopping binnen korte tijd terugkeert, Indien u slim handelt, maakt u gebruik van M. Blokker Multiklus. Wij werken op professionele wijze en gebruiken de beste materialen, zodat wij de verstopping snel kunnen oplossen. Altijd zorgen wij ervoor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u direct weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem contact op via 072 879 6013 voor een afspraak.


Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6013

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.