Teamfoto M. Blokker Multiklus

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Heerhugowaard voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Heerhugowaard, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Badkamer ontstoppen in Heerhugowaard

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren te vinden. Het kan gebeuren dat een van deze afvoeren verstopt raakt, en dat kan behoorlijk vervelend zijn. Het kan zijn dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook voorkomen dat de verstopping zich verder in het afvoersysteem bevindt. Dit kan ervoor zorgen dat het water niet meer wegloopt via de toilet en wastafel. Wanneer dit gebeurt, is het aan te raden om M. Blokker Multiklus in te schakelen.

In het geval van ernstige rioolproblemen is het enige wat particulieren kunnen doen het gebruik van agressieve middelen. Helaas kunnen deze middelen vaak meer problemen veroorzaken dan oplossen. Mogelijk worden de rioleringsbuizen aangetast en kunnen ze beschadigd raken. Hierdoor neemt de kans op lekkages toe, wat alleen maar extra problemen met zich meebrengt. Wanneer u geconfronteerd wordt met diepgaande rioolproblemen in de badkamer, kunt u op ons rekenen! Wij hebben uitgebreide kennis van het verhelpen van verstoppingen. Aarzel niet en bel ons meteen op 072 879 6013, wij staan voor u klaar.

Oorzaken problemen badkamer

Het gebruik van verzorgingsproducten in de badkamer kan leiden tot verstoppingen. Haren spelen vaak een grote rol bij deze problematiek. Op het moment dat u de douche en wastafel gebruikt, komt er weer nieuw vuil bij in de leiding. Dit zal ervoor zorgen dat de leiding steeds verder verstopt raakt en uiteindelijk volledig dichtslibt. Wanneer u kampt met een badkamerverstopping, reken dan op onze hulp. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen.

Om verstoppingen in de badkamer te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig de putjes schoon te maken en na elke douchebeurt de haren uit de putjes te halen. Een kleine aanpassing kan leiden tot aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen. Vaak kan een beginnende verstopping in de badkamer worden opgelost door de putjes schoon te maken.

Verhelpen ontstopping badkamer

Wanneer u niet in staat bent om zelf het probleem op te lossen, staan wij voor u klaar om de verstopping te verhelpen bij M. Blokker Multiklus. Neemt u contact met ons op via 072 879 6013. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk bij u langs te komen, omdat we begrijpen hoe vervelend het is om uw badkamer niet goed te kunnen benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise om de verstopping vaak snel en doeltreffend te verhelpen.

Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6013

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.