Teamfoto M. Blokker Multiklus
Werkzaam in Heerhugowaard, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Afvoer ontstoppen Heerhugowaard

In bepaalde gevallen kunt u zelf een verstopt riool verhelpen. Er zijn diverse opties hier beschikbaar. Maar het is cruciaal om eerst te weten waar de verstopping zich bevindt. U heeft opgemerkt dat er een verstopping zit aangezien het niet of heel slecht doorloopt. Dit kunt u het beste ook testen bij andere afvoeren om te kijken of het probleem dieper zit of enkel bij die specifieke afvoer. Als het water bij de andere afvoeren zonder problemen doorstroomt, betekent dit dat de verstopping alleen bij deze specifieke afvoer aanwezig is. Mocht hetzelfde probleem zich echter voordoen bij de andere afvoeren, is het verstandig om M. Blokker Multiklus te raadplegen.

Als er sprake is van een dieperliggend probleem in de afvoer, kan het gebeuren dat er een borrelend geluid te horen is in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Het is echter noodzakelijk om de erfscheidingsput te controleren voordat dit met zekerheid gezegd kan worden. Wanneer u de locatie van deze put weet, heeft u de mogelijkheid om deze te controleren. Als er water in de scheidingsschacht zit, ligt het probleem bij de gemeente. Als de put daarentegen droogstaat, bevindt het probleem zich in uw riool.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Heerhugowaard!

Zelf de afvoer ontstoppen

Als u te maken krijgt met een verstopte afvoer, kunt u proberen dit zelf op te lossen. Er zijn meerdere opties beschikbaar om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Leg de plopper op de afvoer en maak langzaam maar krachtig bewegingen van beneden naar boven, herhaal dit een aantal keer. Om de losgekomen viezigheid weg te spoelen, kunt u een emmer water door de afvoer laten lopen. Hiermee kunt u tevens controleren of het ontstoppen gelukt is.

Als u te maken heeft met milde verstoppingen, kunt u soda gebruiken om het probleem op te lossen. Kook eerst een volle waterkoker en giet het hete water voorzichtig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Neem een half kopje soda en schep dit in de afvoer. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda, deze substantie zal een krachtige reactie geven. Laat dit ongeveer een kwartiertje zo staan. Zet nogmaals een volle waterkoker aan en giet het water, zodra het gekookt is, door de afvoer. Dit zorgt ervoor dat de afvoer weer vrijgemaakt wordt van eventuele overblijfselen en geeft direct aan of het succesvol is geweest.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Heerhugowaard

Wanneer het zelf ontstoppen van de afvoer niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd of als u het liever aan de professional overlaat, kunt u ons contacteren. Dankzij onze deskundigheid en geavanceerde technologieën zijn wij in staat om elke ontstopping voor u op te lossen. Als u ons wilt inschakelen, kunt u ons bereiken via 072 879 6013. Wij zullen u direct van dienst zijn en de verstopping zo snel mogelijk verhelpen.


Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6013

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.