Teamfoto M. Blokker Multiklus

Ontstoppen

Wij staan in Heerhugowaard voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Heerhugowaard, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Oorzaak achterhalen

Door op de hoogte te zijn van mogelijke oorzaken van een rioolverstopping, kunt u in de toekomst een verstopping voorkomen. Soms is het essentieel om een rioolinspectie te doen voordat we aan de slag gaan met het ontstoppen van het riool. Dit stelt ons in staat om de exacte oorzaak te achterhalen en een doeltreffende oplossing te bieden. Op deze manier weten we precies wat er aan de hand is en kunnen we een doeltreffende oplossing bieden.

Wanneer er sprake is van een verstopping in Heerhugowaard of nabijgelegen plaatsen, kunt u ons bereiken om het probleem te verhelpen! Het is onze bedoeling om zo snel mogelijk een afspraak met u te maken, zodat u niet te lang last heeft van de verstopping. Om een afspraak in te plannen, kunt u bellen naar M. Blokker Multiklus op 072 879 6013.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Heerhugowaard!

Er zijn verschillende oorzaken waardoor een verstopping in het riool kan ontstaan. Het komt voor dat het riool verzakt door de overvloedige regenval. In sommige gevallen kan er veel vuil worden opgeslagen op een lastige plek, zoals een bocht, waardoor de verstopping ontstaat.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

In de meeste gevallen probeert men eerst zelf de verstopping te verhelpen met behulp van een plopper of ontstoppingsvloeistof. Wanneer dit niet effectief blijkt te zijn, kan je altijd M. Blokker Multiklus in Heerhugowaard raadplegen om de verstopping voor jou te verhelpen. Bij M. Blokker Multiklus passen we diverse technieken toe om de verstopping te verhelpen, afhankelijk van het soort verstopping.

Wij proberen altijd het overlast zo min mogelijk te houden, want we weten hoe vervelend een rioollucht kan zijn. Onze eerste stap is het ontstoppen van de leidingen met behulp van een verenmachine. Deze machine is speciaal ontworpen voor leidingen met een kleine diameter. Indien deze methode niet slaagt, zullen wij meestal de hogedrukreiniger toepassen.

Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6013

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.