Teamfoto M. Blokker Multiklus

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Heerhugowaard voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Heerhugowaard, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Riolering aanleggen in Heerhugowaard

Heeft u plannen om een woning te bouwen of te verbouwen of is uw huidige riool toe aan vervanging? Als u assistentie nodig heeft, kunnen de vakmannen van M. Blokker Multiklus u van dienst zijn. Ons team werkt met hoogwaardige materialen en beschikt over alle vereiste kennis om de klus naar tevredenheid uit te voeren. Wij kunnen u helpen met een nieuwe riolering, rioolrenovatie, leidingen vervangen, riolering aanleggen, afvoer aanleggen en afsluiten en verleggen van leidingwerk.

Een groot gedeelte van de riolering is niet zichtbaar, omdat het zich onder de vloer of in de muur bevindt. Hierdoor is het van essentieel belang dat dit zorgvuldig wordt aangelegd of vervangen, anders zal het noodzakelijk zijn om muren en vloeren te breken om het probleem te verhelpen. Met de grootste zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos mee kan.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Gresbuizen zijn vaak nog aanwezig in oude huizen. Wanneer er sprake is van een lek in een oude gresbuis, rijst de vraag of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de gehele riolering vernieuwd hoeft te worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, bij ons maken we gebruik van speciale overgangsstukken zodat de hele riolering niet vervangen hoeft te worden.

Het uitvoeren van een rioolinspectie bij een lekkage in een riool met gresbuizen is wel aan te raden. Het is mogelijk om met een rioolinspectie alle gresbuizen te inspecteren en zo de toestand van de buizen te beoordelen. In het geval van een slechte staat van de gresbuis riolering, kan het verstandig zijn om het volledige riool te vernieuwen.

Riolering vervangen in Heerhugowaard

Indien er lekkages op meerdere plaatsen in uw woning zijn en u uw riool wilt vervangen of preventieve maatregelen wilt nemen, dan kunt u rekenen op de expertise van M. Blokker Multiklus. Bij M. Blokker Multiklus helpen we u graag met het vervangen van uw hele riolering. Als u op zoek bent naar een passend advies voor uw riolering, staan wij klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via 072 879 6013.

Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6013

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.