Teamfoto M. Blokker Multiklus

Rioolreiniging

Wij staan in Heerhugowaard voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Heerhugowaard, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Rioolreiniging Heerhugowaard

Bij M. Blokker Multiklus helpen wij u graag met het onderhouden van uw riool. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf, hoeft u niet verder te zoeken. U kunt op ons rekenen als het gaat om het onderhouden van uw riolering. Wij bieden hulp bij het reinigen ervan. U kunt ons inschakelen voor het reinigen van uw riool door te bellen naar 072 879 6013.

Rioolreiniging als preventieve methode

Het gebeurt regelmatig dat rioolproblemen ineens ontstaan. Dit is erg vervelend omdat bepaalde afvoeren dan vaak (tijdelijk) niet kunnen worden gebruikt. Laat uw riolering preventief reinigen en doorspoelen om verstoppingen en de daarbij komende kosten te voorkomen. Ook kunt u kiezen voor periodiek onderhoud van uw riool door middel van reiniging. Hoewel dit niet verplicht is, wordt het ten zeerste aanbevolen ter voorkoming van rioolproblemen.

Heeft u de indruk dat het water in sommige afvoeren langzamer dan normaal wegloopt? Als het probleem zich op meerdere plekken voordoet, is het aan te raden om uw riool te laten reinigen. Zorg ervoor dat u niet geconfronteerd wordt met onverwachte verstoppingen en behoud het gebruik van al uw afvoeren door het riool preventief te reinigen.

Als ervaren rioleringsbedrijf, helpen wij u zo van uw rioolstank af in Heerhugowaard!

Rioolreiniging in Heerhugowaard

Het schoonhouden van uw riool voorkomt verstoppingen en zorgt ervoor dat het water altijd goed weg kan lopen. Als gevolg van het doorspoelen van papier, etensresten en andere zaken ontstaat er langzaam een slib in de afvoerbuizen, wat uiteindelijk kan leiden tot een verstopping van de afvoer. Als de leidingen te ver zijn dicht geslipt, kunnen ontstoppingen ontstaan. Dit is erg vervelend omdat je dat die desbetreffende afvoer(en) niet kan gebruiken.

Als het zo ver is gekomen dat bepaalde afvoeren niet langer goed te gebruiken zijn vanwege een verstopping. Indien u een verstopping constateert, neem dan direct contact met ons op via 072 879 6013. Ons ervaren team staat 24/7 voor u klaar om de verstopping professioneel te verhelpen. Wij hanteren enkel professionele materialen en hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat de riolering niet beschadigd raakt. Ons team zorgt er altijd voor dat de werkplek schoon en geordend achtergelaten wordt, zodat u de afvoer meteen weer kunt gebruiken.

Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6013

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.